Over ons

Ons verhaal

Onze oorsprong ligt in print, beide partners van deze studio zijn ook sparringpartners voor klanten bij Printman. Deze organisatie met stevige voet in de markt van printmanagement, groeide de afgelopen jaren steeds meer uit tot een full service partner op het gebied van offline communicatie. We dachten al creatief mee in de het fysieke product, maar de creatie van de benodigde content was een deel waar we ons nog niet mee bemoeiden. Tot nu…

Nu werken we ook iedere dag met veel plezier aan de ontwikkeling van merken. We helpen met het creëren van content. Dit kan eenvoudige content zijn, maar ook een compleet concept of merk. Ons bureau co-creëert naast onze eigen webdesigner, fotograaf, vormgevers, dtp’ers en projectmanagers met tekstschrijver, animator, videograaf op gewenst niveau. Dat is co-creatie zoals wij het bedacht hebben. Geen hoge overhead, maar enkel dat betalen waar de wens ligt. Zo kunnen we marktconforme prijzen en korte doorlooptijden bieden.

DTP

Maar dat doen we zelf…

Eigenlijk kan iedereen DTP’ en. Gewoon een beetje knippen en plakken, CTRL-P en dan de juiste printer of PDF kiezen, een kind kan de was doen. Of toch niet?!

Weten wanneer je moet spatiëren, waarom je slechts een beperkt aantal afbrekingen onder elkaar zet is natuurlijk allemaal heel erg old skool, maar het scheidt wel het kaf van het koren. Kranten, brochures en tijdschriften vragen een heel andere aanpak dan verpakkingen, advertenties en jaarverslagen om eens iets te noemen. Beeldretouche, online banners of websites. Brandguides toepassen, uitwerken of creëeren. En dat allemaal snel en tegen de juiste prijs.

Grafische vormgeving

Wat is het?

Een bekende beknopte definitie is: ‘het visueel vormgeven van ideeën’. Het draait hierbij om conceptueel denken en aantrekkelijk zichtbaar zijn in verschillende media. Grafische vormgeving is dan ook veelal een samensmelting van creativiteit en techniek. Kortom, grafische vormgeving draait om ontwerpen en implementeren van visuele ideeën.

De vormgeving is van invloed op de zichtbaarheid, de herkenbaarheid en de profilering van een organisatie. Vormgeving gaat dus net een stapje dieper dan DTP.

Productie

Bestel al het drukwerk online via Simply Designed!

Ondanks de digitalisering is drukwerk nog steeds een belangrijk medium. Meedenken in een vroeg stadium, adviseren over het gebruik van materialen en de talloze mogelijkheden van afwerking zit in ons DNA. Uiteraard houden we hier ook rekening met mens en milieu. Brochures, flyers, visitekaartjes, beurs items? Geen probleem!

Websites

Website laten bouwen? Wij bouwen professionele websites met een gebruiksvriendelijke CMS.

Een slimme website met gebruiksvriendelijk CMS? Met onze pragmatische aanpak realiseren wij snelle, intuïtieve, veilige en betrouwbare websites en maatwerk systemen die klaar zijn om gevonden te worden en die gemakkelijk zijn in gebruik.

Film & Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden…

Mooie beelden zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van uw uitingen. Zowel film als foto hebben beiden hun eigen kracht en wij zijn van mening dat een combinatie de ideale wereld is. We denken graag met u mee hoe dit in te zetten om uw verhaal te vertellen, maar natuurlijk ook om op te vallen.

Meet the team

Robbert de Jong
Robbert de JongPartner & Projectmanager
Grondlegger en bedenker van deze leuke studio. Uitgangspunt in een samenwerking is altijd, ja zeggen is ja doen. Komt op vrolijke wijze snel tot de essentie van uw vraag.

Een mening nodig? Je krijgt ‘m altijd eerlijk.

Ronald Dudok
Ronald DudokPartner & Adviseur
Enthousiaste teamplayer met een ondernemershart. Ronald denkt graag mee in conceptfase om je zo van een juist advies te kunnen voorzien. Daag je hem uit ook in uw concept mee te denken?

Verrassingen gegarandeerd!

Bas Moerenhout
Bas MoerenhoutProjectmanager & Creatieve DTP’er
Bas. Gewoon Bas. Geen poespas. Hij doet wat er wordt gevraagd, maar denkt altijd mee in alternatieven. Even laten zien wat hij bedoelt?

Binnen een paar minuten zitten er een visualisatie in je mail! (Of op de app….)