Aanpak

Co-creëren dus, dat is het uitgangspunt.
Wij snappen dat flexibiliteit in samenwerking belangrijk is waardoor wij 3 verschillende manieren van co-creatie aanbieden.

1 Partnership

Vaste afspraken die passen bij uw organisatie. Een vast pakket aan diensten waarin we u ondersteunen op dat vlak waar jouw behoeften liggen.

2 Projectbasis

We bepalen op basis van wensen wat er nodig is en zetten de kaders duidelijk op papier. Zo weet je vooraf wat de kosten zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je wat je gaat krijgen.

3 Urenbasis

Samen spreken we een uurtarief af voor die dienst waar jij behoefte aan hebt. We houden netjes en tot in detail onze uren bij. Zo weet je precies wat we hebben gedaan.

Koffie of thee?

Neem contact met ons op

Heb je een project of een samenwerking in gedachten? Laat dan van je horen!

Bel ons op 085 070 2110, stuur ons een email via koffie@simplydesigned.nl of kom langs op ons kantoor. Je vindt ons in Breda aan de Neerloopweg nummer 9, in het pand van ons zusje Printman.

De afgelopen jaren hebben we de samenwerking met Simply Designed steeds verder uitgebreid. Wat begon in 2018 met wat drukwerk via Printman is uitgegroeid tot een mooie stabiele samenwerking. Momenteel verzorgt Simply Designed inmiddels onze volledige communicatie in store bij onze klanten. Samen met Robbert hebben we een brand portal ingericht waar onze klanten veilig ons POS materialen kunnen bestellen. Simply Designed ontwikkelt dit POS materiaal en zorgt dat deze bij onze klanten wordt afgeleverd. Een super service! Simply Designed is een partij die meedenkt en oplossingen aanbiedt. Kortom een fijne betrouwbare partner voor Brilmode.nl!

Wilco de Jong - Commercieel directeur bij Brilmode

We zijn op zoek gegaan naar een leverancier die de nieuwe uitingen van de diverse takken van Messtijn vorm kon gaan geven en gelijktijdig ook de fysieke uitingen kon leveren. Uiteindelijk hebben we voor Simply Designed gekozen, omdat we bij hen het door ons gewenste “one-stop-shopping” model vonden en ervan overtuigd waren geraakt dat “vakmanschap” aanwezig was. Doordat meerdere issues gelijktijdig met dezelfde partij zijn opgepakt heeft dit de hoeveelheid communicatie beperkt. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een korte doorlooptijd. Verder zijn er minder overdrachten naar andere leveranciers waardoor alles de eerste keer direct goed gaat. Daarnaast zijn er bij Simply Designed mensen werkzaam die de juiste creatieve, technische en communicatieve vaardigheden ‘vakmanschap’ bezitten waardoor het samenwerken met Simply Designed erg prettig is.

Job Mesker - DGA Messtijn Verhuur

Inmiddels hebben we meerdere samenwerkingen gedaan met Printman/Simply Designed. Het proces wordt van A-Z begeleid, waarin er in alle opzichten wordt meegedacht om tot een zo goed mogelijk eindproduct te komen. Het sterkste punt van Printman/Simply Designed is in onze ogen de vertaling van een idee/gedachten naar een daadwerkelijk product. Wij zijn zeer content met onze samenwerkingen!

Eddy en Kimberly - CEO van Newborn Fit Mama