Disclaimer

De website www.simplydesigned.nl ten behoeve van Simply Designed en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde
(hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van Simply Designed.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiƫren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Simply Designed.

De inhoud van de website en andere uitingen van Simply Designed op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Simply Designed wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Simply Designed behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Simply Designed aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Simply Designed hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Simply Designed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Simply Designed worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Simply Designed.